De online schuldencoach

Woops. Daar ging ik. Half september. Van het ene op het andere moment was ik op, kon ik niet meer. Ging ik naar huis. Wandelen, fietsen, sporten, om actief te blijven en na te denken. Maar dat kon ik op dat moment ook niet eens heel goed. “Eerst me beter voelen, dan de rest” hield ik me voor, en dat gaf rust. Waardoor ik erachter kwam dat het de hoogste tijd was voor verandering. En daar ben ik weer. Het was een pittige tijd, en ook de komende maanden zijn natuurlijk erg spannend, maar ik heb vooral weer mijn energie teruggevonden, jippie!

Wat ik wil is pionieren. Nieuwe mogelijkheden onderzoeken. Nieuwe oplossingen aanbieden. Met mijn enthousiasme anderen inspireren en motiveren. Eerst heb ik jaren in de schuldhulp gewerkt, daarna meegeholpen aan het opzetten van een innovatieve juridische dienstverlening (kijk vooral eens op uitelkaar.nl), nu is het tijd deze kennis en ervaring samen te voegen en zie daar… de online schuldencoach is geboren. Hier hiep hoera, tijd voor beschuit met muisjes!

Heel spannend wat het gaat worden, in ieder geval is het doel te zorgen dat mensen zelf tot actie overgaan de juiste hulp in te schakelen om hun schulden op te lossen.  En daar ga ik bij helpen. Mijn plan ben ik aan het ontwikkelen, met hulp van ervaringsdeskundigen en andere professionals 🙂

Ik ga je de komende tijd meenemen in deze ontwikkelingen. Je kunt me volgen op FB, Twitter @LiselotteMaas en LinkedIn. See you!

IMG_5948

“Ik ga mensen helpen zelf hun schulden op te lossen!”

Advertenties

One comment

  1. Alex Verbakel · maart 2, 2018

    Fijn dat je energie weer teruggevonden hebt. Succes met het ontwikkelen van je plan!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s